Instructies aanmaken user vaccinbestelmodule

Instructies aanmaken user vaccinbestel-module
(ElectrA of PB)

Via het aanvraagformulier in de eerste griepmailing kunnen contactpersonenen griepvaccinatie zonder login voor Personeelsbeheer of ElectrA een login aanvragen. De antwoorden op het formulier komen <hier> terecht.

Hieronder vinden jullie de instructies om een user aan te maken:

Is de aanvrager gekend als Contactpersoon griepvaccinatie bij WG-NR waarvoor een login wordt gevraagd?

Kan je via MISI > EXTRA > CONTACTEN terugvinden:

Is de aanvrager gekend als user in de klantenzone?

Kan je via OPEC > PORTAAL ACCOUNTS > ZOEK opzoeken

Aanmaken User Klantenzone met Profiel: PORTAAL - PERSONEELSBEHEER ZONDER RAPPORTAGE + Personeelbeheer Profiel: Vaccinbestelling

Rechten Portaal Accounts:
Profiel: PORTAAL - PB zonder rapportage
Personeelsbeheer: ENKEL vaccinbestelling-module

In deze view krijgt user een heel beperkt toegang tot de klantenzone en de vaccinbesteltool (zonder INSZ-nummers). Zo schermen we gevoelige informatie zoals: adviezen op FGB, vaccinatiegegevens, ... af en beperken we privacy-risico's.