In het zittingsverslag vind je een overzicht van de uitgevoerde gezondheidsbeoordelingen, de afwezigen op gezondheidsbeoordeling en de inhoud van de formulieren voor gezondheidsbeoordeling.

Structuur van het zittingsverslag

Het zittingsverslag bevat

• Instelling van de periode en filters:
    • periode
    • filter op afdelingen
    • filter op beslissing
  • 3 tabs:
    • Gezondheidsbeoordelingen
    • Vaccinaties
    • FGB/FRB

Periode en filters

Bovenaan in het zittingsverslag kan je de periode en filters instellen.

Periode

Stel je periode in en klik op de knop 'Genereer zittingsverslag'.

Standaard  staat de periode ingesteld op één maand. Klik op het kalender-icoontje om dit te wijzigen:

• keuzeknoppen voor de laatste 2 of 3 maanden
  • bepaal zelf je periode: klik op een datum (= van ...) en klik daarna op een tweede datum (= tot ...) of typ zelf een periode in (max 12 maanden).

Filter op afdeling

• de resultaten worden gefilterd op de geselecteerde afdeling

Filter op beslissing

De resultaten worden gefilterd volgens de gemaakte keuze. Je kan meer dan één vakje kiezen:

• de afwezigen op gezondheidsbeoordeling
  • de  re-integratieonderzoeken of afwijkende beslissingen (inclusief de beslissingen met een voorwaarde, advies of opmerking op het formulier voor gezondheidsbeoordeling)
  • degenen die geschikt werden verklaard zonder voorwaarde, advies of opmerking op het formulier voor gezondheidsbeoordeling

Tab 'Gezondheidsbeoordelingen'

Deze tab toont je oa.:

• de uitgevoerde gezondheidsbeoordelingen
  • de afwezigen op gezondheidsbeoordeling
  • de beslissing van de arbeidsarts
  • het type van gezondheidsbeoordeling

Wie het recht heeft om de formulieren voor (gezondheids)beoordeling te raadplegen ziet ook nog de twee volgende tabs:

Tab 'Vaccinaties'

Belangrijk: zittingsverslag toont je niet àl de vaccinaties maar enkel de verplichte vaccinaties die ook werden vermeld op een formulier voor gezondheidsbeoordeling. Een vaccinatie die niet op het formulier voor gezondheidsbeoordeling werd vermeld zal je dus niet in het zittingsverslag terugvinden.

Deze tab toont je:

• de datum van plaatsing van het vaccin
  • het type vaccin

TAB 'FGB/FRB'

FGB = Formulier voor gezondheidsbeoordeling    FRB = Formulier voor re-integratiebeoordeling

Deze tab toont je oa.:

• de datum van de gezondheidsbeoordeling
  • de afdeling van de werknemer
  • het type van gezondheidsbeoordeling
  • de beslissing van de arbeidsarts
  • advies, voorwaarden, opmerkingen op het formulier voor beoordeling

Je kan er ook elk formulier downloaden.

Genereer rapport

via deze knop kan je een .pdf- of een .xlsx-versie van elke pagina downloaden.