Hoe kan je opvolgen hoeveel tijdslots nog vrij zijn en hoeveel er reeds werden gepland?

Voorlopig kan je dit opvolgen via de tab 'Planning / Overzicht tijdslots'.

DIt is een scherm dat door andere klanten ook wordt gebruikt om hun werknemers te plannen. Gebruik dit scherm niet om te plannen, aangezien jullie planning gebeurt via de tab 'Planning (Booking)'.

Binnenkort komt er een scherm dat uitsluitend zal dienen voor de opvolging van tijdslots.

Het scherm bestaat uit 3 delen:

• Werknemers
  • Grijze middenbalk, die je naar boven of onder kan slepen
  • Zittingsblad

De opvolging van de tijdslots gebeurt in het gedeelte 'Zittingsblad'.

TIP  sleep de grijze middenbalk zover mogelijk naar boven zodat het Zittingsblad zo groot mogelijk wordt.

LINKERMARGE

In de linkermarge kan je  instellen welke tijdslots je wil opvolgen. Wij overlopen even de belangrijkste instellingen en filters.

BELANGRIJK  wanneer je  uitlogt uit ElectrA worden deze instellingen bewaard . Bij het opnieuw inloggen zal je dus terug de resultaten te zien krijgen volgens deze instellingen en filters .

Eigenaar

• je ziet de volgende eigenaars
    • Belgian Rail - Planning: deze bevat de nog niet ingevulde tijdslots
    • eigenaar van jouw entiteit (vb 'Belgian Rail - INFRABEL'): dit zijn de reeds ingevulde tijdslots
  • laat deze best op 'Alle' staan, zodat je zowel ingevulde als de nog vrije tijdslots te zien krijgt

Plaats

• hier kan je een keuze maken tussen de verschillende locaties waar er medische onderzoeken zullen plaatsvinden.
    • 'Alle' : toont je de tijdslots van alle locaties samen
    • wanneer je een specifieke locatie kiest worden enkel de tijdslots van die locatie getoond.

Datuminterval

• bepaal hier de periode waarin de tijdslots die je wenst op te volgen zich moeten bevinden.
  • je hebt verschillende mogelijkheden
    • vanaf vandaag
    • tot einde jaar
    • volledig jaar (huidig jaar)
    • periode: hier kan je zelf de periode ingeven
      • via de kalendericoontjes
      • je kan de datums ook rechtstreeks in de vakjes typen
        • Let op  een datum in ElectrA heeft steeds het formaat 'YYYY-MM-DD'  (vb 2020-12-31)

Tijdsinterval

• je kan hier zelf de tijdstippen bepalen waartussen de tijdslots zich moeten bevinden.

Tijdslots

• alle tijdslots of
  • enkel de vrije, nog niet ingeplande tijdslots

Taal tijdslot

• hier kan je filteren op de taal van de tijdslots

Denk er aan dat de laatst ingestelde instelling wordt bewaard wanneer je afsluit. Bij het opnieuw inloggen worden deze opgeslagen instellingen dus terug actief.

HOE ZIE JE hoeveel tijdslots er nog vrij zijn en hoeveel er al werden ingevuld?

Links bovenaan de lijst met de tijdslots zie je:

• hoeveel tijdslots er beantwoorden aan de instellingen in de linkermarge
  • hoeveel slots er hiervan nog vrij zijn
  • voorbeeld: 'Opgevraagd: 3500/3500, Aantal vrij: 3400'
    • in totaal zijn er 3500  tijdslots die beantwoorden aan de instellingen in de linkermarge
    • van deze 3500 zijn er nog 3400 vrij
    • er werden dus reeds 100 tijdslots ingevuld

HOE KAN JE DE TIJDSLOTS SORTEREN?

• Je kan sorteren door op de kolomhoofding te klikken
    • Standaard wordt er oplopend gesorteerd op kolommen ‘Dag' en 'Uur’
    • Wanneer je nog eens op een kolom klikt verander je de sorteervolgorde naar ‘aflopend’
    • Wanneer je daarna nog eens klikt hef je de sortering op deze kolom op
    • Daarna kan je op één of meer andere kolommen sorteren